lundi 26 août 2013

Terug van vakantie

Vanmiddag kwamen we terug van drie weken vakantie met z'n drietjes. Wat een heerlijke en onvergetelijke vakantie!! We hebben helemaal niets bijzonders gedaan en zijn geweest waar we meeste zomers zijn. Het onvergetelijke zat 'm ook niet in het weer, hoewel dat een stuk beter  was dan anders. Veel gezwommen, veel gebarbecued en veel buiten gegeten.

Het onvergetelijke zat 'm natuurlijk in HET telefoontje en daarna DE mail met het rapport en de foto van onze kleine thai. Daarna volgde een vakantieweek gevuld met de gebruikelijke vakantie activiteiten, maar ook met ongebruikelijke als een officiële acceptatiebrief schrijven in het Engels en het Frans en onze handtekeningen eronder laten legaliseren in het stadhuis van de naburige stad. De Mairie van het dorp van ons buitenhuis was namelijk wegens vakantie gesloten. Een dorp met 150 inwoners, dus dan is de Mairie twee halve dagen per week open en in augustus niet.

En na elk uitstapje of zwempartij ging ik weer mensen bellen, mailen, sms'en of whats'appen met het mooie nieuws. Wat me zo opvalt, is dat iedereen zo oprecht blij is voor ons! Iedereen heeft toch meer meegeleefd dan ik dacht. Ik heb meerdere dames aan het huilen gebracht met het bericht en de foto.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire